Kankaanpään kaupunginkirjasto

Apua digiin kirjastossa

Kirjaston e-palvelut

Kirjaston sivuille on kerätty monenlaisia e-palveluita aikuisille, lapsille ja nuorille. Sieltä löytyy kirjoja, lehtiä, äänikirjoja, elokuvia ja musiikkia.

Palveluiden kautta kaikilla on maksuton pääsy näihin aineistoihin. Osa sisällöstä on vapaasti käytettävissä, jolloin tarvitset kirjastokortin ja nelinumeroisen PIN-koodin. Jotkut palvelut vaativat rekisteröitymisen. Tästä pääset tutustumaan kirjaston e-palveluihin.

Ohjeet kirjaston e-palvelujen käyttöön

Satakirjaston sivulta löydät hyvät ohjeet palveluiden käyttöön. Ohjeita löytyy myös Kirjastot.fi sivulta eKirjasto.kirjastot.fi:n ohjesivu, sekä YouTubesta nauhoitetun ohjevideon.

Lupaus henkilökohtaisesta avusta

Kirjastossa asioidessasi autamme sinua tiedonhaussa ja kirjaston omien laitteiden käytössä. Autamme myös asiakkaan oman laitteen peruskäytössä parhaan osaamisemme mukaan. Noudatamme opastuksissa Digituen eettistä ohjeistusta.

Apua tiedonhakuun

Lisäapua tiedonhakuun voit hakea myös Kysy kirjastonhoitajalta –palvelusta, josta saa vastauksen sähköpostiin kolmessa päivässä.

Apua digipulmiin muualla
Apua julkisten palvelujen käyttöön
Apua ja opastusta palvelujen käyttöön
Kankaanpäässä antavat myös

– tekstiä kunnan tarjoamasta digiavusta
– mahdolliset työväenopistot ja yhdistykset yhteystietoineen

Digi- ja väestötietoviraston Suomidigi.fi Digituki-tiimi kokoaa tietoa maakunnallisista hankkeista ja digiapuun liittyvästä sivuilleen. Sieltä saattaa myös löytyä hyödyllisiä linkkejä.

Kirjaston digiopastukset

Kirjastossa ei tällä hetkellä järjestetä digiopastukseen liittyviä tapahtumia. Tarkista tulevat tapahtumat internetsivultamme.

 

Palveluiden/ palvelujen kumpi???