Kankaanpään kaupunginkirjasto

E-aineistot

E-kirjat ja e-äänikirjat

Satakirjastojen e-kirjakokoelman teokset lainataan kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Teoksia voi lukea nettiselaimella, lukuohjelmalla tai mobiilisovelluksella. Äänikirjoja voi kuunnella selaimella tai mobiilisovelluksella.

E-lehdet

ePress-palvelussa on laaja valikoima kotimaisia sanoma- ja paikallislehtiä näköispainoksina. Tuoreimmat numerot ovat luettavissa heti niiden ilmestyttyä. Käytettävissä on lisäksi lehtiarkisto kahden vuoden ajalta. ePressiä voi käyttää kirjaston tiloissa.

eMagz-palvelussa on luettavissa kotimaisia aikakauslehtiä sekä iltapäivälehdet. eMagz toimii kirjaston tiloissa.

Musiikin kuuntelu

Naxos Music Libraryssa on kuunneltavana yli 2 miljoonaa musiikkikappaletta. Painotus on klassisessa musiikissa, mutta myös muita musiikinlajeja löytyy. Kuuntelemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Naxos Music Library Jazz sisältää n. 200.000 kappaletta jazzia klassikoista uutuuksiin. Kuuntelemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Naxos Video Libraryssa on katsottavissa n. 3 000 videota oopperataltiointeja, dokumentteja, baletteja, konsertteja ja opetusmateriaaleja. Tarjolla on pääasiassa klassista musiikkia ja jonkin verran jazzia. Katselemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.