Kankaanpään kaupunginkirjasto

Kankaanpään kaupunginkirjastossa

Kirjastoissa rajoitetusti varaa ja nouda -lainauspalvelu

Kankaanpään pääkirjasto
ma-pe 11-19

la 10-14

Honkajoen kirjasto

ma 13-19, ti 13-16, to 13-19, pe 10-16

Kirjastojen lehtisalit ja kokoelmatilat on suljettu asiakkailta.

Aineistoa voi varata normaalisti verkkokirjastossa satakirjastot.fi, puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakas saa noutoilmoituksen, kun aineisto on noudettavissa kirjastosta. Kirjastossa yksi asiakas kerrallaan noutaa varatun aineiston palvelupisteestä. Noudettaessa tarvitaan kirjastokortti ja varauksen noutonumero, joka on kerrottu noutoilmoituksessa.

Laajemmat tiedonhaut yms. selvittelyt suosittelemme hoitamaan puhelimella tai sähköpostilla.

Asiakkaiden nettikoneen ja kopiokoneen välttämätön, lyhyt käyttö on turvallisuusohjeet huomioiden mahdollista.

Kirjastossa asioidessa täytyy käyttää kasvomaskia, ellei siihen ole terveydellistä estettä, ja pitää riittävät turvavälit muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

Palautuksia otetaan vastaan ensisijaisesti palautusluukun kautta. Kankaanpään kirjaston luukku on rakennuksen pesäpallokentän puoleisessa päädyssä.

Kankaanpään osalta koronatilannetta arvioi kaupungin johtoryhmä ja PoSan tartuntataudeista vastaava ylilääkäri, hallituksen linjausten ja ATTR:n viimeisten suositusten mukaisesti. Koronatoimenpiteet ovat tällä erää voimassa 25.4.2021 asti.

Lisätietoa Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän suosituksista

Lisätietoa Kankaanpään kaupungin korona-suosituksista ja rajoitteista

Päivitämme tilannetta kirjaston osalta verkkosivuilla kirjasto.kankaanpaa.fi ja Facebookissa.

Kankaanpään kirjasto
kirjasto@kankaanpaa.fi