Kankaanpään kaupunginkirjasto

ke suljettu
to 13-19
pe 10-16

Kankaanpään pääkirjastossa ja Honkajoen kirjastossa kaikki tilat ja palvelut ovat käytössä pienin rajoituksin.

Turvavälit tulee huomioida niin, että henkilöiden väliin jää vähintään 1–2 m. Pääkirjastossa lehtisalissa riittävän väljyyden turvaamiseksi yhtäaikaisten asiakkaiden enimmäismäärää on 10. Yhteiskäytössä olevia asiakastietokoneita on vähennetty ja niiden käyttöaika on max. 1 h.

Asiakaspalvelutilanteet pyritään hoitamaan lyhyesti ja turvavälejä noudattaen. Laajemmat tiedonhaut yms. selvittelyt suosittelemme hoitamaan ensisijaisesti puhelimella tai sähköpostilla.

Yleinen maskisuositus on voimassa. Kaikkien kirjastossa kävijöiden tulee noudattaa hygienia- sekä turvaväliohjeistuksia. Julkiseen tilaan ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään koronavirukseen sairastumiseen viittaavia oireita.

Kaupungin johtoryhmä ja PoSan tartuntataudeista vastaava ylilääkäri ovat arvioineet koronatilannetta Kankaanpään osalta ja koronatilanteen ollessa paranemaan päin, palveluja tullaan avaamaan turvavälejä, hygieniatoimia ym. ohjeistuksia noudattaen sekä toimintaa osin rajoittaen 11.1.2021 alkaen. Uudet toimintaohjeet ovat voimassa 31.1.2021 saakka. Päivitämme tilannetta kirjaston osalta verkkosivuilla kirjasto.kankaanpaa.fi ja Facebookissa.

Kankaanpään pääkirjasto
kirjasto@kankaanpaa.fi