Kankaanpään kaupunginkirjasto

Mediataitoviikon torstai

Tämän päivän tapahtuma on Mediakasvatusseuran, Kavin ja Suomen vanhempainliiton virtuaaliseen vanhempainiltaan, joka alkaa klo 17. Mediakasvatusseura (MKS) järjestää digihyvinvointiin keskittyvän Kohti tasapainoista digiarkea –suurvanhempainillan. Tapahtuma on suunnattu erityisesti alakoululaisten vanhemmille. Tarjolla on tietoa ja vinkkejä lapsen ja koko perheen hyvinvointia tukevaan mediankäyttöön sekä liuta asiantuntijoita valmiina vastaamaan osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Tilaisuus on tunnin mittainen. Siihen on ennakkoilmoittautuminen. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Mediakasvatusseuran sivulla.  Osallistujat saavat tarkemmat ohjeet sähköpostilla.

Torstain aineistovinkit liittyvät lasten median käyttöön. Yleisradion sivuilla on laaja materiaalipaketti joka on suunniteltu vanhempien avuksi mediankäytön kasvatuksessa: Linkki Ylen paketti: Isä, äiti ja media.

Erityisesti lastenohjelmista ja niiden ikärajakäytännöistä löytyy vanhemmille kattava artikkeli-linkki Pikku Kakkoselta.

<– Mediataitoviikon keskiviikko